top of page

Unit te koop // Bezoek ons op Samenhuizendag 27/5

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

Update 31/05/2023: Onderstaande unit is inmiddels VERKOCHT

Hallo! We laten je graag weten dat Sarah en Laurens (en hun kindjes Lola en Aeneas), hun unit verkopen. Het gaat om een ruim, instapklaar en heel toegankelijk appartement dat ideaal is voor een koppel of voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Het heeft onder meer een heerlijke open keuken, een zeer lichtrijke leefruimte, 2 mooie slaapkamers, een bureau die ook als slaapkamer kan dienen, zonnig terras, een parking met elektriciteit en optie voor laadpaal, ... In de aankoop van het huis word je ook mede-eigenaar van gedeelde ruimtes met de cohousing, waaronder een ruime gemeenschappelijke villa, werkatelier en natuurlijk de prachtige tuin. (We hebben zelfs 2 kippenhokken.)

Voor de verkoop en alle inlichtingen omtrent deze woning verwijzen we u via deze link door naar Klaas, die u met veel plezier verder zal helpen.

Voor inlichtingen omtrent wonen in cohousing-project Stoer Huus, kun je natuurlijk altijd terecht via de website.


Samenhuizendag 27/5 bij Stoer Huus


We geven meteen ook mee dat de jaarlijkse hoogdagen van Samenhuizen binnenkort doorgaan. Je kan Stoer Huus bezoeken op zaterdag 27 mei, inschrijven kan hier. Neem zeker ook eens een kijkje bij alle andere mooie projecten op de website van 'Dag van de buren'.


Bedankt voor je interesse en misschien wel tot heel binnenkort! šŸ˜‰

219 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page