top of page

Reportage TV PLUS // Samenhuizendag '22

Heb je ons al gezien op TV PLUS?

Het is alweer een hele tijd geleden dat we van ons nog iets lieten horen. Ongeveer een jaar zelfs. We ontwaken stilaan uit de 2 jaar durende roes waarin niets nog evident was. En al zeker geen cohousing, waarbij alles erop gericht is om net meer tijd met elkaar door te brengen. We gaan het er voorzichtig op houden dat we dit alles achter ons kunnen laten en kijken uit naar een geweldige zomer. De reportage van TV PLUS werd vorige zomer al ingeblikt maar is nog steeds even actueel. Kom even binnenkijken bij Stoer Huus en geniet van de mooie beelden!


Klik hier of op de foto bovenaan om de reportage te bekijken.

 

Welkom op zaterdag 21 mei!

Het kan eindelijk weer! We kijken er naar uit om je hartelijk te ontvangen op de samenhuizendag 2022. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.


Klik hier om je in te schrijven.


Interesselijst

Alle woningen bij ons zijn bezet maar als je graag op de hoogte blijft van een toekomstige zoektocht naar nieuwe buren dan kun je intekenen op onze interesselijst. Je vindt het inschrijvingsformulier bovenaan onze hoofdpagina. Daar vind je ook het formuliertje om in te tekenen op onze nieuwsbrief.


Bedankt voor je interesse en hopelijk tot binnenkort!


Timmy

Webmaster en bewoner Stoer Huus

221 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page