top of page

Herfstconcert Barthold & Ewald 29/09


Beste stoere fan

In onze vorige nieuwsbrief lichtten we reeds een tipje van de sluier met een 'save the date' en er is je misschien al iets opgevallen aan de website. Wie de afgelopen dagen www.stoerhuus.be bezocht belandde op een hele andere pagina dan gewoonlijk.

De pagina staat volledig in het teken van het herfstconcert met gerenommeerde muzikanten Barthold Kuijken en Ewald Demeyere. Waarom organiseren we dit? Om het met Barthold's woorden te zeggen:

"Als ik door dit benefietconcert een (financieel) steentje kan bijdragen voor het verder openbloeien van Stoer Huus, en specifiek voor de afwerking van de verbindende gemeenschappelijke ruimte (de “villa” en de tuin), ben ik een gelukkig man."

Lees Barthold's volledige tekst hier.

Als je niet kunt komen dan kun je eventueel een steunkaart kopen. Hiermee kun je enkele mooie prijzen winnen zoals een weekverblijf in Frankrijk, een weekend Monschau, een weekend Brugge, een heerlijke ontspanningsmassage of 10 messen professioneel laten slijpen. Tickets en info: www.stoerhuus.be


 

Verder zijn we nog steeds op zoek naar een kandidaat voor Noord 9: klik hier!

 

We sluiten af met een beeld van de werf want onze aannemer heeft intussen niet stil gezeten. De bouw van onze woondroom verloopt nog steeds mooi volgens planning. Op zowel Noord als op Oost prijkt al het dakgebinte. Bij Zuid moet er nog een verdieping op en komt dan pas het dak aan de beurt. Het is fantastisch om te zien hoe snel alles vooruitgaat.


Dankbare groeten

Stoer Huus

#Benefiet #Receptie #Herfst #Brugge

223 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page