top of page

Eerste Spadesteek zit eropVorige week hebben we de eerste officiële spadesteek geplant in het prachtige stuk Brugse grond waar Stoer Huus komt te staan. Het zal nog tot eind 2018 duren tot we die spreekwoordelijke "schop gaan mogen afkuisen" maar tot die tijd zitten we helemaal niet stil. We werken verder aan de villa tot deze in de stijgers komt te staan voor de renovatie.

Elke week zit ons bouwteam ondertussen samen met de aannemer om het verloop van de werken en de impact op de buurt in goede banen te leiden.

Geniet nog even na van afgelopen weekend met onderstaande publicaties en enkele foto's.

Focus heeft een mooie reportage gemaakt, Het Laatste Nieuws koos voor de eerste spadesteek met de kindjes terwijl De Krant Van West-Vlaanderen opteerde voor het officiële deel met schepen van ruimtelijke ordening, Franky Demon. Ook de aannemer heeft een stukje geschreven op hun website. Klik op een afbeelding om ze te bekijken.Artikel HLN

Artikel Brugs Handelsblad


Artikel Vandenbussche

Voormalig kandidaat en stoere fan Carlos Depiere heeft enkele momenten vastgelegd:

Bijscholing 'Generaties onder één dak: hoe blijft het gezellig?'

Cohousing is een vorm van samenwonen waarbij iedereen onafhankelijk is van elkaar maar er zijn nog veel meer vormen. Wens je iets bij te leren over kangoeroe-, zorg- of meergeneratiewoning? Op vrijdag 10 maart organiseert het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen een interessant moment hierover. Klik hier voor meer info.

444 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page