top of page

Vergunning Provincie West-Vlaanderen + Alles Verkocht! + Filmpje WarreHet is al even stil van onze kant, dat heeft natuurlijk met onze vakantiestemming te maken. En wat voor een stemming gezien we sinds kort ook groen licht van de provincie hebben gekregen! We kunnen haast niet wachten om de eerste steen te leggen, waarvan we meteen een foto met jullie gaan delen. Stoer Huus wordt nu zonder twijfel een feit. Ook via deze weg wensen wij alle sympathisanten en de vele mensen te bedanken die ons dankzij hun bijdrage, groot of klein, tot hier hebben gebracht. Bedankt, bedankt en nog eens bedankt!


Nog belangrijk nieuws: de resterende drie units zijn de deur uit! Daarmee hebben alle 27 wooneenheden een eigenaar. Dat bewijst nog maar eens hoe sterk cohousing leeft tegenwoordig. Samen gaan we nu onze woondroom verwezenlijken en werken aan een betere toekomst voor mens en natuur.

Last but not least willen we een filmpje met jullie delen van de creatieve hand van Warre Ceulemans, de zoon van Luc & Lieve die voor zijn eindwerk een reportage gemaakt heeft met Peter Clerckx. Knap werk als je 't ons vraagt. Hij is afgestudeerd in de richting film, TV en video aan Luca School of Arts campus Narafi. Proficiat, Warre! En nu kijken maar:


Zo zijn jullie terug mee met het Stoer Huus verhaal, wat ondertussen al een mooi avontuur is geweest en zeker nog gaat worden. Nog een fijn (verlengd) weekend en hopelijk tot snel!

#Klimaat #Vergunning #BewonerInBeeld #Energie #reportage #Mijlpaal

127 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page